Paketerbjudanden

Paket för egenföretagare, coacher, artister eller talare.

Vi har ett kostnadsfritt första möte digitalt eller fysiskt där vi diskuterar vad som passar bäst och lämpliga platser att fota på. Sedan kan du boka paket och tid för fotografering.

Paket 1 ”Snabbt och enkelt”

Fem porträttbilder: huvud, torso, två olika halvfigur och en helfigur – 1995 SEK.

Levereras redigerade, digitalt i två format (för web + Facebook/Instagram-format).

Paket 2 ”Enkla verksamhetspaketet”

20 bilder, levereras redigerade, digitalt i två format (för web + Facebook/Instagram-format). Fotografering på en förutbestämd plats – 4495 SEK.

Paket 3 ”Stora verksamhetspaketet”

50 bilder, levereras redigerade, digitalt i två format (för web + Facebook/Instagram-format). Fotografering på en eller flera förutbestämda platser – 11 995 SEK.

Prenumeration

Prenumerera på bilder. Ni får en eller flera fotograferingar per månad. Ingen bindningstid, utan avtalet löper på tills det sägs upp.

Det fungerar så att ni beställer en löpande prenumeration på bilder, där det ingår en viss mängd bilder varje månad. Ingen bindningstid, utan om prenumerationen inte sägs upp innan månadsskiftet så löper den vidare, annars går den att säga upp när som helst.

Minsta prenumeration är 1 timmes fotografering per månad – 4500 kr/mån. Då kommer jag till er en gång i månaden och tar bilder, i priset ingår även efterarbete och att skicka månadens bilder. Ni kan välja vilken typ av bilder ni vill ha varje enskild månad. En månad kan det vara verksamhetsbilder, en månad personalporträtt, någon annan gång från en mässa, etc. Skulle det vara att det behöver justeras en enskild månad så att ni behöver mer tid går det naturligtvis att ordna.

På så sätt får ni löpande bilder ni kan använda i er marknadsföring, samtidigt som ni inte får någon stor engångskostnad.