Företag

Som företagsfotograf är jag inriktad på små och medelstora företag som behöver bilder till reklam och marknadsföring.

Mitt mål är att hjälpa företag att öka sin försäljning och hitta nya kunder. Med bra bilder på dig och din verksamhet kan du öka din försäljning genom att visa vad ni kan och vilket resultat du kan leverera till dina kunder.

För att stärka varumärket behövs bilder som visar vad företaget står för. Jag kan hjälpa er att hitta rätt bilder till ert budskap.

För flertalet företag är det en viktig säkerhetsaspekt att ha bra egna bilder – då kan ni styra vilka bilder som ska ses i press eller nyhetsklipp. Har ni inga egna bilder kommer andras bilder att spridas och då tappar ni kontroll över vad som syns. När drevet går är det bra att ha egna bilder på företagsledare som kan användas i kommunikationen utåt.

Verksamhetsfotografering och företagsporträtt

Verksamhetsfotografering och företagsporträtt görs på plats för att visa vilka ni är och kunna visa upp er verksamhet.

Jag kan hjälpa er med bilder på VD, ledningsgrupp och personal.

Egenföretagare, coacher, artister och talare

Egenföretagare behöver bilder för att synas i en mängd olika sammanhang, tex sociala medier, inbjudningar, nyhetsbrev, hemsidor m.m.

Behöver du hjälp med innehåll till dina sociala medier? Många mindre företag kan ha det tufft att hinna med att publicera ofta och regelbundet på sociala medier. Ibland tryter också inspirationen, samtidigt som det är en storhelg på gång, eller att det finns ett nytt erbjudande som måste ut. Jag kan komma ut till er och ta bilder på er och er verksamhet, så att ni sedan har en egen bildbank som ni kan använda för att publicera på sociala medier på ett enkelt sätt.

  • Lilla paketet – 1 timmes fotografering på plats hos er.
  • Mellanpaketet – halv dags fotografering, 4 timmar, på plats hos er.
  • Stora paketet – hel dags fotografering, 8 timmar, på plats hos er.

Hör av er via mail eller telefon så får ni en offert.

Med en egen bildbank har du alltid bilder tillgängliga när det behövs, oavsett om det är att posta ett inlägg på sociala medier eller att skicka till kund för en inbjudan.

Produktfotografering

Bilder på era produkter kan med rätt ljussättning, rätt färger och olika kreativa vinklar lyftas fram på ett attraktivt sätt.